DSzeretjük mi is a jó zenéket !
Jött az ötlet: Amit már rég kitaláltunk, csak nem volt rá lehetőség, hogy csinálunk magunknak és persze a kerepesieknek egy saját rádiót. A sítílusa egyértelmű : OLDIES.
De azon belül is főleg a ritkaságokat sugároztuk. Nem csak a 70-es évek és a 80-as és 90-es évek zenéit!   Amiről elhíresültünk, hogy a 60-as évek és még régebbi zenék is mentek a rádióban. Főleg magyar zene.  De szorgalmas gyűjtögetéssel több mint félmillió műsorszám jött össze a rádiónk listáján. A sok sok tervezés és berendezkedések beszerzése után 2005-ben el is indult a Kerepesrádió. 2006 tól a 97,1 Mhz.-es frekvencián szólt az adás az internettel kiegészülve. 2015-i tartott mikor nem kis politikai ráhatással, de  megszűnt a frekvencia használati engedélyünk, amit azóta se írtak ki pályázatot. Sajnos utána már csak mint online rádió. 

A technika folyamatosan bővül azóta is, és német Francia és angol szerveren vagyunk elérhetőek és sugározzuk a nótákat. Egy automata lejátszó berendezés ismétli a régi adásokat, Humor Óra , Magyarnótacsokor, Mise, stb. De folyamatosan cserélgetgeti, az említett 500 ezernél is több zeneszám azaz lebutítva mp3 – FLAC és WAW-ra és mind meg van vásárolva eredetiben. Rengeteg a CD és a bakelit lemez a Hangszalag és a magnó kazetta is amit még nem is tudtunk feldolgozni mind. Ezeket feltesszük a számítógépre és a rádió szerverére amiből készül az adás Stream útján.

Ahogy öregszel, azzá válsz, akinek mindig is lenned kellett volna.

 

David Bowie

Igen jó minőséget  sugárzunk ami közül a legjobbakat amiket ti kértek a kívánság műsorokban és azokat amire mi programozzuk. Ezért van ha ismétlődik vagy épp az ha soha nem ismétlődik egy – egy dal. De továbbra is jelentkezünk élő műsorral  mint a szombati kívánság műsorok. 

A Rádió NON Profit, Nincsenek reklámok, se más bevételek. Szívből és szeretettel tesszük a dolgunk. Nem ebből élünk, csak szeretjük csinálni. És szeretjük, hogy ha ti is szeretitek amit  csinálunk. 
A sok ritkaság sok – sok az élőfelvétel a riport a műsorok, és a saját illetve co produkciós archív anyag a Kerepesrádió korábbi életéből. 
Ezzel erősen különbözik a mi rádiónk a többi, hasonló rádiótól.

Mindig meglepett, hogy az emberek komolyan veszik, amit mondok.  Egyszer valaki suttogva mesélt egy történetet, majd mondta hogy a rádióban hallotta.  Ekkor döbbentem rá n mondtam ezt be, szóval ekkora ereje van a médiának? Igen. Ezért felelősség is. 
Springer. F.

Van lejátszó lista fájl ia ami letölthető és hallgathatjátok a rádiót a kedvenc saját médialejátszókon is. Ezt a facebook oldal és csoporton is közzétettük.
Egyébként a Facebook a Twitter és más fórumok is a rendelkezésetekre állnak  ahol  tarthatjátok velünk a kapcsolatot. A weboldaon is van üzenőfel.
Bel is telefonálhattok a műsorokba. Szemben a hazai  többségi médiával, nálunk mindenki adásba lesz kapcsolódva. 

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12

Lehet kérni zenét az elő műsorokban, de lehet küldeni zenét alkalmakra, szülinapra vagy csak úgy, Hozzatok zavarba kérjetek olyant ami nincs meg (ezt csak hiszitek…) De meg is keressük nektek a kedvenceiteket, vagy a régen hallott zenéket és lejátsszuk azokat.
Kikeressük azt is ha nem tudjátok a szám  előadóját, ha csak egy részletre emlékszel. 
Van sok tematikus műsor is élőben de szolgáltatunk nektek házibulit online, így ha előre szólsz, neked nyomjuk a zenéket a bulidra és csak táncolnod kell rá! 

We are an independent, non-profit, online radio Broadcasting 24/7 live from Berlin, München, London, New York…

Pannon App
Telepítse fel, itt van néhány ingyenes App:

Használja ki a lehetőséget és hallgassa és használja mobilon is a rádiót

Alcím:
Küldjön levelet nekünk!

Kérjen zenét, humoet, műsort tőlünk!

Legyek értesítve email által a legfrissebb hírekről, eladásokról és a Pannon Rádió boltjáról. 

https://kerepesradio.hu © 2024. All rights reserved.