Telefon app Androidra

Your users can download your app from: https://appsgeyser.io/14426222/Pannonradio

Telefon app a rádióhoz innen tölthető le

https://appsgeyser.io/14426222/Pannonradio
Kattints ide és telepítsd

Vagy szkenneld be a telefonoddal ezt a Qr kódot!

QR Code a teszteléshez

Letöltés után telepítés és ha aggályoskodik a telefon,  nyomjunk egy mégis- gombot és telepítsük. 
Ha még mindig nem engedné, engedélyezzük az app telepítését a beállítások között.

Ha sikerült, kérjük oszd meg másokkal is! 

A Heti Blog;

Szabad a vélemény?
Hírek Kerepesről itt a Kerepesi Szabadvélemény  facebook oldalon is elérhetőek. Sokat meg lehet tudni, mi zajlik Kerepesen.
Annyi a kitétel hogy a Springer F. – ugrojani ismerőse kell hogy legyen az, aki kéri hogy a 1200 tagot számláló csoportba felvegyék.  

Pannon Rádió?  Vol. 1.1
Terveink szerint német frekvencián hamarosan műholdról is elérhető lehet, a Magyarországra és a világ magyarjainak szánt, de Kerepesérdekű rádió adás. Jelenleg csak Interneten és német, angol és  amerikai szerverekről hallható adások, Stream-ek, amik a tesztfázisban a korábbi pest melletti település adásait ismételték. Talán nem is olyan sokára, önálló német vagy hazai frekvenciát is kaphatnak. Ez DAB audiót és szatelita adást is jelenthet. Tárgyalások az AMOS és a Hot bírd szatelitán magyar szolgáltatókkal is kezdeményezve lesznek. Van tehát remény, hogy szól ismét a rádió frekvencián, ha elsőre nem is Magyarország területén, de kábelszolgáltatáson talán igen. Reményeink szerint a magyarországi választásokat követően rendeződik a média politika is és lehetnek ismét közösségi rádióállomások.       /Roni/

A tulajdonosi szó jogán:

Kérem a türelmét, minden oldal kedvelőnknek. Jelenleg Kerepesen belpolitikát csinálnak a volt Kerepesi rádió körül.
Nem engedjük hogy lejárassák a mi „Faluradiónkat” ami a Pannonradio oldalamon szól. A Springer családnak köszönet a korábbi 10 éves munkájáért és kitartásukért.
A Kerepes rádió több mint 2000 órás műsor archívuma megmarad és a további archíválás sem marad el, ha erre a feltételek biztosítva lesznek. Kerepesi vonatkozású hírek jelenleg technikai okból elmaradnak. Nincs állandó kapcsolat a szerverrel, ami nem megy automatizálva. Ezért adásaink csak német gépeken mennek, élőben. Ebből máshol nem vesznek észre semmit, a megoldást keressük.

Mfg. Menn                                                  kontakt: dr-menn@web.de oder menn@pannonradio.com

A rádióban jelenleg nincsenek aktuális hírek

Viszont oldalunkon számos infót találhatnak

Pannonradio themes © 2024. All rights reserved.

AncoraThemes © 2024. All rights reserved.

Please insert your api key